کنترل و حفظ سلامت مواد غذایی از طریق:
1- کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه ،تولید و توزیع و فروش مواد غذایی.
2- نظارت بر سلامت کارکنان مراکز تهیه، توزیع و نگهداری و فروش مواد غذایی
3- نظارت بر اخذ کارت بهداشت پرسنل مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی بر اساس ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی.
4- ارتقاء آگاهیهای بهداشتی کارکنان مراکز تهیه و توزیع و نگهداری مواد غذایی.
5- مبارزه و کنترل حشرات و جوندگان موذی با اولویت بهسازی.
6- نظارت بر بهداشت اماکن عمومی دانشگاه اعم از خوابگاه ها، سالن های ورزشی و …
7- نظارت بر دفع بهداشتی زباله و کنترل فاضلاب
8- رسیدگی به شکایات بهداشتی و موارد ارجاع.
9- تهیه وتدوین بروشور های آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی.
10- نظارت بر گندزدایی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی.
11- کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعمل های مربوطه
12- اقدامات لازم در شرایط اضطراری و کنترل بحران
13- شرکت در جلسات بازآموزی و سمینارها طبق دستورالعمل های مربوطه
14- شرکت در طرح های ملی و کشوری جهت هماهنگی لازم برای پیشبرد اهداف بهداشتی
15- آموزش بهداشت محیط به دانشجویان و کارکنان
16- همکاری در طرح پایش سلامت دانشجویان و کارکنان
17- ارائه پیشنهادات و راهکارها جهت رفع نواقص بهداشتی و انجام پبگیری های مربوطه
18- نظارت بر بهداشت میکروبی و شیمیایی آب از طریق:
19- نمونه برداری آب.
20- انجام کلرسنجی با دستگاه کلرسنج.
21- آشنایی دانشجویان و کارمندان با واحد بهداشت محیط.